Aparthotel Adagio Malta Central

Msida
Aparthotel Adagio Malta Central Öne Çıkan Resim
Aparthotel Adagio Malta Central Dış Mekan
Aparthotel Adagio Malta Central Dış Mekan
Aparthotel Adagio Malta Central Oda Düzeni
Aparthotel Adagio Malta Central Banyo Tipleri
Image More +20 fotoğraf
Aparthotel Adagio Malta Central
TRIQ TAL HRIEREB , Msida

Msida bölgesindeki Aparthotel Adagio Malta Central misafirlere iş merkezinde, Malta Üniversitesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve St George's Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Büyük Liman ile 2,9 km ve Sliema Gezi Yolu ile 3,9 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı odada mutfak, fırınlar ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x