Apartasuites Alberca

Batı Endülüs, Cordoba
Apartasuites Alberca Genel
Apartasuites Alberca Öne Çıkan Resim
Apartasuites Alberca Dış Mekan
Apartasuites Alberca Kahvaltı
Apartasuites Alberca Yerinde Yemek
Image More +63 fotoğraf
Apartasuites Alberca
Calle Fernando Colón, 15 Batı Endülüs, Cordoba

Apartasuites Alberca misafirlere Córdoba merkezinde, Roma Tapınağı yakınında ve Plaza de la Corredera ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kurtuba Camii ile 3 mi (4,8 km) ve Posada del Potro Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire (2 adults)
Standard
Standard Apart Daire (4 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x