Apartamenty Długa 27

Kent Merkezi, Krakow
Apartamenty Długa 27 Genel
Apartamenty Długa 27 Genel
Apartamenty Długa 27 Genel
Apartamenty Długa 27 Genel
Apartamenty Długa 27 Öne Çıkan Resim
Image More +76 fotoğraf
Apartamenty Długa 27
27 Dluga Kent Merkezi, Krakow

Apartamenty Długa 27 misafirlere Krakow merkezinde, Planty Parkı ve Royal Road ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Main Market Square ile 1,1 mi (1,8 km) ve Wawel Şatosu ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Apartamenty Długa 27 misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Grand
Grand Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x