Apartamentos Turisticos Marina Rey

Doğu Endülüs, Puerto Rey
Apartamentos Turisticos Marina Rey Genel
Apartamentos Turisticos Marina Rey Öne Çıkan Resim
Apartamentos Turisticos Marina Rey Dış Mekan
Apartamentos Turisticos Marina Rey Dış Mekan
Apartamentos Turisticos Marina Rey Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Apartamentos Turisticos Marina Rey
C/ Sotavento N 2 Doğu Endülüs, Puerto Rey

Apartamentos Turisticos Marina Rey konaklamanızda Vera bölgesinde, golf sahasına yakın, Vera Plajı ve Puerto del Rey Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Las Marinas-Bolaga Plajı ile 1,6 km (1 mi) ve Vera Boğa Güreşi Arenası ile 6,6 km (4,1 mi) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

PLANTA BAJA yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 200 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Havuz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x