Apartamentos Premium Capital Providencia

Orta Şili, Providencia
Apartamentos Premium Capital Providencia Öne Çıkan Resim
Apartamentos Premium Capital Providencia Dış Mekan
Apartamentos Premium Capital Providencia Dış Mekan
Apartamentos Premium Capital Providencia Oda Manzaraları
Apartamentos Premium Capital Providencia Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Apartamentos Premium Capital Providencia
Dr. Manuel Barros Borgoño 41 Orta Şili, Providencia

Apartamentos Premium Capital Providencia misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Nescafé Sanat Tiyatrosu yakınında ve Sernatur ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire Providencia Belediye Pazarı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Vivo Panorámico Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x