Apartamentos Playas Cas Saboners

Serra De Tramuntana, Palmanova
Apartamentos Playas Cas Saboners Genel
Apartamentos Playas Cas Saboners Genel
Apartamentos Playas Cas Saboners Öne Çıkan Resim
Apartamentos Playas Cas Saboners Dış Mekan
Apartamentos Playas Cas Saboners Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Apartamentos Playas Cas Saboners
Avenida Ca's Saboners, 7 Palmanova Serra De Tramuntana, Palmanova

Apartamentos Playas Cas Saboners misafirlere Calvia bölgesinde, plaj yakınında, Palma de Mallorca Limanı ve Katmandu Park Tematik Eğlence Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Cala Mayor Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Palmalı Santa Maria Katedrali ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Zemin Kat
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x