Apartamentos Osa Menor

Cala d'Or
Apartamentos Osa Menor Öne Çıkan Resim
Apartamentos Osa Menor Dış Mekan
Apartamentos Osa Menor İç Mekan
Apartamentos Osa Menor Oda Düzeni
Apartamentos Osa Menor Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Apartamentos Osa Menor
Avda. de la Punta Grossa, 5 Cala d'Or , Cala d'Or

Apartamentos Osa Menor misafirlere Santanyi merkezinde, Cala Gran ve Caló des Corral ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cala Llombards Plajı ile 12,8 mi (20,5 km) ve Cala Ferrera Beach ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 plaj barı ideal.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Zemin Kat
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x