Apartamentos Olive Beach

Alcudia
Apartamentos Olive Beach Öne Çıkan Resim
Apartamentos Olive Beach Dış Mekan
Apartamentos Olive Beach Dış Mekan
Apartamentos Olive Beach Dış Mekan
Apartamentos Olive Beach Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Apartamentos Olive Beach
Carrer de Diana 8 , Alcudia

Alcudia bölgesindeki Apartamentos Olive Beach konaklamanızda, Playa de Muro ve Alcudia Beach ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Alcudia Limanı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Pollensa Limanı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, Teras, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, Balkon, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x