Apartamentos Mar y Playa

Ibiza
Apartamentos Mar y Playa Öne Çıkan Resim
Apartamentos Mar y Playa Dış Mekan
Apartamentos Mar y Playa Dış Mekan
Apartamentos Mar y Playa Dış Mekan
Apartamentos Mar y Playa Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Apartamentos Mar y Playa
Carrer de Tarragona, s/n , Ibiza

Apartamentos Mar y Playa konaklamanızda Ibiza Şehri merkezinde, Bossa Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Dalt Vila ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Marina Botafoch ile 3,3 km (2,1 mi) ve İbiza Limanı ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Restoranda Apartamentos Mar y Playa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 83 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x