Apartamentos Lentiscos by MIJ

Los Delfines
Apartamentos Lentiscos by MIJ Genel
Apartamentos Lentiscos by MIJ Öne Çıkan Resim
Apartamentos Lentiscos by MIJ Dış Mekan
Apartamentos Lentiscos by MIJ Dış Mekan
Apartamentos Lentiscos by MIJ Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Apartamentos Lentiscos by MIJ
Avenida Los Delfines, s/n , Los Delfines

Apartamentos Lentiscos by MIJ misafirlere Ciutadella de Menorca (Los Delfines) bölgesinde, Cales Piques ve Bufador des Cap de Banyos ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Cala Macarella Plajı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Aqua Center Su Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Bar Los Lentiscos ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 180 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x