Apartamentos HG Tenerife Sur

Güney Tenerife, Los Cristianos
Apartamentos HG Tenerife Sur Genel
Apartamentos HG Tenerife Sur Genel
Apartamentos HG Tenerife Sur Genel
Apartamentos HG Tenerife Sur Genel
Apartamentos HG Tenerife Sur Genel
Image More +47 fotoğraf
Apartamentos HG Tenerife Sur
Avenida de Ámsterdam, 3 Los Cristianos Güney Tenerife, Los Cristianos

Apartamentos HG Tenerife Sur size Arona merkezinde, Siam Parkı ve Los Cristianos Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Fanabe Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Playa de las Américas ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Las Flores Apartamentos HG Tenerife Sur misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 189 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Arona bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x