Apartamentos & Habitaciones Vetonia

Ambroz Valley, Hervas
Apartamentos & Habitaciones Vetonia Genel
Apartamentos & Habitaciones Vetonia Öne Çıkan Resim
Apartamentos & Habitaciones Vetonia Dış Mekan
Apartamentos & Habitaciones Vetonia Dış Mekan
Apartamentos & Habitaciones Vetonia Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Apartamentos & Habitaciones Vetonia
Carretera EX 205 km 2,4 Ambroz Valley, Hervas

Hervas bölgesindeki Apartamentos & Habitaciones Vetonia konaklamanızda Museo Perez Comendador-Leroux Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Balneario de Banos de Montemayor Sağlıklı Yaşam Merkezi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Motosiklet ve Klasik Otomobil Müzesi ile 1,9 mi (3 km) ve Baños de Montemayor Belediye Binası ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Apartamentos & Habitaciones Vetonia misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

48 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda, Dağ Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Vadi Manzaralı
Family
Family Villa, 2 Yatak Odası, Veranda, Vadi Manzaralı
Romantic
Romantic Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Mutfak, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x