Apartamentos Guadalpin Boutique

Batı Endülüs, Marbella
Apartamentos Guadalpin Boutique Öne Çıkan Resim
Apartamentos Guadalpin Boutique Dış Mekan
Apartamentos Guadalpin Boutique Oda Manzaraları
Apartamentos Guadalpin Boutique Oda Düzeni
Apartamentos Guadalpin Boutique Oda Düzeni
Image More +42 fotoğraf
Apartamentos Guadalpin Boutique
Boulevard Principe Alfonso de Hohenlohe s/n Batı Endülüs, Marbella

Bu apart otel misafirlere Marbella (Golden Mile) bölgesinde, Playa de Casablanca Plajı ve Fontanilla Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Puerto Banus Marina ile 3,9 mi (6,3 km) ve Puerto Banus Plajı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede ısıtmalı zemin ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x