Apartamentos Facile

Chico
Apartamentos Facile Genel
Apartamentos Facile Genel
Apartamentos Facile Genel
Apartamentos Facile Öne Çıkan Resim
Apartamentos Facile Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Apartamentos Facile
2162 Cl. 97 , Chico

Bogotá (Chico) bölgesindeki Apartamentos Facile misafirlere Iserra 100 Shopping Alışveriş Merkezi ve Fransa Elçiliği ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Park 93 ile 1,1 mi (1,8 km) ve Bogotá ABD Elçiliği ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Room
Exclusive Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x