Apartamentos De Montaña Mendiola

Southern Basque Country, Valcarlos
Apartamentos De Montaña Mendiola Öne Çıkan Resim
Apartamentos De Montaña Mendiola Dış Mekan
Apartamentos De Montaña Mendiola Dış Mekan
Apartamentos De Montaña Mendiola Dış Mekan
Apartamentos De Montaña Mendiola Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Apartamentos De Montaña Mendiola
Elizaldea, 113 Southern Basque Country, Valcarlos

Apartamentos De Montaña Mendiola konaklamanızda Valcarlos bölgesinde, Notre-Dame du Bout du Pont Kilisesi ile 10,8 km (6,7 mi) ve St-Jean-Pied-de-Port Kalesi ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Puerto de Ibaneta ile 15 km (9,3 mil) ve Monumento a Roldán ile 15,2 km (9,4 mil) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Irauzketa)
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası (Gorosgaray)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Monconseil)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (La Reclusa)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Capairon )
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası (San Salvador)
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x