Apartamentos Coronado

Marbella
Apartamentos Coronado Öne Çıkan Resim
Apartamentos Coronado Dış Mekan
Apartamentos Coronado Dış Mekan
Apartamentos Coronado Dış Mekan
Apartamentos Coronado Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Apartamentos Coronado
Av. Cuesta Correa, s/n Urb Marbesa Edif. Coronado , Marbella

Apartamentos Coronado misafirlere Marbella (Urbanización Marbessa) bölgesinde, Playa de las Chapas ve Malaga Province Beaches ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Puerto Banus Marina ile 13,9 mi (22,4 km) ve Los Boliches Plajı ile 14,1 mi (22,8 km) mesafede.

Robertos yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (2 pax)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 pax)
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (B - 2 pax)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (B - 4 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x