Apartamentos Alcocebre Suites 3000

Costa De Valencia, Alcala de Xivert
Apartamentos Alcocebre Suites 3000 Genel
Apartamentos Alcocebre Suites 3000 Genel
Apartamentos Alcocebre Suites 3000 Öne Çıkan Resim
Apartamentos Alcocebre Suites 3000 Dış Mekan
Apartamentos Alcocebre Suites 3000 Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Apartamentos Alcocebre Suites 3000
Cami d' Atall, 64 Alcocéber Costa De Valencia, Alcala de Xivert

Apartamentos Alcocebre Suites 3000 misafirlere Alcala de Xivert (Alcossebre) bölgesinde, Platja del Moro ve Platja les Tres Platges yakınında. Bu plaj olan apart daire Playa Romana Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Playa Mañetes ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 56 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x