Apartamentos Abad Toledo

Vega De Toledo, Toledo
Apartamentos Abad Toledo Öne Çıkan Resim
Apartamentos Abad Toledo Dış Mekan
Apartamentos Abad Toledo Kahvaltı
Apartamentos Abad Toledo Yerinde Yemek
Apartamentos Abad Toledo Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
Apartamentos Abad Toledo
Cristo de la luz 21 Vega De Toledo, Toledo

Apartamentos Abad Toledo misafirlere Toledo merkezinde, Puerta del Sol Şehir Kapısı ve Cristo de la Luz Camisi Harabeleri yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Carmelitas Descalzos Manastırı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Escaleras Zocodover ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 42 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x