Apartamento Vistas La Mata

Costa Blanca, La Mata
Apartamento Vistas La Mata Öne Çıkan Resim
Apartamento Vistas La Mata Dış Mekan
Apartamento Vistas La Mata Oda Manzaraları
Apartamento Vistas La Mata Oda Manzaraları
Apartamento Vistas La Mata Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Apartamento Vistas La Mata
Av. Inglaterra 73, 6 Costa Blanca, La Mata

Torrevieja bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda, La Mata Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mata Torrevieja Doğa Parkı Açıklamalı Tanıtım Merkezi ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan daire La Zenia Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Zenia Boulevard Alışveriş Merkezi ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve çamaşır makinesi sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x