Apartamento Playa la Luna

Batı Endülüs, Mijas
Apartamento Playa la Luna Öne Çıkan Resim
Apartamento Playa la Luna Dış Mekan
Apartamento Playa la Luna Dış Mekan
Apartamento Playa la Luna Dış Mekan
Apartamento Playa la Luna Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Apartamento Playa la Luna
CALLE ALIMOCHE 1 Batı Endülüs, Mijas

Apartamento Playa la Luna misafirlere Mijas bölgesinde, plaj yakınında, Calahonda Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve La Luna Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Los Boliches Plajı ile 10,4 mi (16,7 km) ve Puerto Banus Marina ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Apartamento Playa la Luna misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x