Apartamento Magui

Santa Maria
Apartamento Magui Öne Çıkan Resim
Apartamento Magui Dış Mekan
Apartamento Magui İç Mekan
Apartamento Magui Kahvaltı
Apartamento Magui Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Apartamento Magui
tanquinho norte , Santa Maria

Bu apart otel konaklamanızda Sal merkezinde, Nazarene Kilisesi ve Santa Maria Kent Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Santa Maria Plajı ile 1 km (0,6 mil) ve Shark Bay Plajı ile 4,8 km (3 mil) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x