Apartamento en Esmeralda

Mijas Costa, Mijas
Apartamento en Esmeralda Öne Çıkan Resim
Apartamento en Esmeralda Dış Mekan
Apartamento en Esmeralda Dış Mekan
Apartamento en Esmeralda Dış Mekan
Apartamento en Esmeralda Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Apartamento en Esmeralda
Calle Walter Bayer Edificio Esmeralda bloque I bajo A Mijas Costa, Mijas

Apartamento en Esmeralda konaklamanızda Mijas bölgesinde, Bioparc Fuengirola Vahşi Yaşam Parkı ile 9,3 km (5,8 mi) ve Fuengirola Plajı ile 12,1 km (7,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Marbella Golf and Country Club ile 15,7 km (9,7 mil) ve Benalmadena Kelebek Parkı ile 17,9 km (11,1 mil) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı döşenmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. İyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x