Apartamento de Lujo en Cancún

Puerto Juarez
Apartamento de Lujo en Cancún Öne Çıkan Resim
Apartamento de Lujo en Cancún Dış Mekan
Apartamento de Lujo en Cancún Dış Mekan
Apartamento de Lujo en Cancún İç Mekan
Apartamento de Lujo en Cancún İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Apartamento de Lujo en Cancún
Juárez , Puerto Juarez

Cancun bölgesindeki bu apart otel konaklamanızda, Ultramar Ferry Puerto Juárez ve Gran Puerto İskelesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu apart daire Tortuga Plajı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Norte Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Amara bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 43-inç Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x