Apartament Arkada

Rzeszow
Apartament Arkada Öne Çıkan Resim
Apartament Arkada Oda Düzeni
Apartament Arkada Oda Düzeni
Apartament Arkada Oda Düzeni
Apartament Arkada Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Apartament Arkada
Szpitalna , Rzeszow

Rzeszow bölgesindeki Apartament Arkada konaklamanızda, Stary Cmentarz ve Rzeszów Filharmonic ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Old Cemetery ile 0,1 mi (0,2 km) ve Galeria Rzeszow ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve 10 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 10 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca bisiklet turu bilgileri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x