Apartaestudios Los Andes

Usaquen
Apartaestudios Los Andes Genel
Apartaestudios Los Andes Genel
Apartaestudios Los Andes Genel
Apartaestudios Los Andes Genel
Apartaestudios Los Andes Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Apartaestudios Los Andes
Cr 19A No. 102-09 , Usaquen

Apartaestudios Los Andes misafirlere Bogotá (Usaquen) bölgesinde, Mercedes Sierra de Perez el Chicó Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Torre Colpatria ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bogotá ABD Elçiliği ile 9,7 km (6 mil) ve Monserrate ile 11,8 km (7,3 mil) mesafede.

Otelin restoranı Grato misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Economy
Economy Oda
Room
Junior Oda
Room
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x