Apart Hotel Excelsior Apartment

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Apart Hotel Excelsior Apartment Genel
Apart Hotel Excelsior Apartment Öne Çıkan Resim
Apart Hotel Excelsior Apartment Dış Mekan
Apart Hotel Excelsior Apartment Dış Mekan
Apart Hotel Excelsior Apartment Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Apart Hotel Excelsior Apartment
Slunecní Pobreží Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Apart Hotel Excelsior Apartment misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plajda, Güneşli Sahil ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Platinum Casino Kumarhanesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Action Aquapark su parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve The Bridge - Sunny Beach ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x