Apart Hotel Avenida

Mindelo
Apart Hotel Avenida Genel
Apart Hotel Avenida Öne Çıkan Resim
Apart Hotel Avenida Dış Mekan
Apart Hotel Avenida Dış Mekan
Apart Hotel Avenida Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Apart Hotel Avenida
Avenida 5 de Julho Mindelo , Mindelo

Apart Hotel Avenida misafirlere Sao Vicente merkezinde, Mindelo Kültür Merkezi yakınında ve Mindelo Marina ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mercado Municipal Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Pont d'Agua ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Apart Hotel Avenida misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Panoramic Süit, Balkon, Executive Katı
Room
Family Süit, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x