Apart Cabañas Olivos del Sol

Cuyo – Şarapçılık Bölgesi, San Juan
Apart Cabañas Olivos del Sol Öne Çıkan Resim
Apart Cabañas Olivos del Sol Dış Mekan
Apart Cabañas Olivos del Sol Dış Mekan
Apart Cabañas Olivos del Sol İç Mekan
Apart Cabañas Olivos del Sol Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Apart Cabañas Olivos del Sol
ruta 40 entre calles 8 y 9 Cuyo – Şarapçılık Bölgesi, San Juan

Apart Cabañas Olivos del Sol misafirlere San Juan bölgesinde, havaalanı yakınında, Andes Crossings ile 14,7 mi (23,6 km) mesafede ve San Juan Katedrali ile 16,2 mi (26,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 25 de Mayo Meydanı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Museo del Vino Bodega Graffigna ile 16,3 mi (26,3 km) mesafede.

Restoranda Apart Cabañas Olivos del Sol misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerehafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. San Juan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Bungalov
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x