APA Hotel Fuji Chuo

Çubu, Fuji
APA Hotel Fuji Chuo Genel
APA Hotel Fuji Chuo Genel
APA Hotel Fuji Chuo Öne Çıkan Resim
APA Hotel Fuji Chuo Dış Mekan
APA Hotel Fuji Chuo Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
APA Hotel Fuji Chuo
38, Hinodecho Çubu, Fuji

APA Hotel Fuji Chuo konaklamanızda Fuji bölgesinde, Fujisan Hongu Sengen Taisha Tapınağı ile 10,8 km (6,7 mi) ve Shoin-ji Tapınağı ile 16 km (10 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Mount Fuji Children's World ile 17,2 km (10,7 mil) ve Taiseki-ji Tapınağı ile 18,4 km (11,4 mil) mesafede.

Campana, APA Hotel Fuji Chuo misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 163 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için film kiralama servisi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x