Aonang Phu Petra Resort Krabi

Güney Tayland, Ao Nang
Aonang Phu Petra Resort Krabi Genel
Aonang Phu Petra Resort Krabi Genel
Aonang Phu Petra Resort Krabi Genel
Aonang Phu Petra Resort Krabi Genel
Aonang Phu Petra Resort Krabi Genel
Image More +59 fotoğraf
Aonang Phu Petra Resort Krabi
521 Soi 11 Moo 2, Tumbol Ao Nang Amphur Muang Güney Tayland, Ao Nang

Aonang Phu Petra Resort Krabi konaklamanızda Krabi merkezinde, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Khao Khanap Nam ile 16,4 km (10,2 mi) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 16,5 km (10,3 mi) mesafede.

Aonang Phu Petra Resort Krabi misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa (Gloriyo Hillside)
Room
Villa, Havuz Manzaralı (Majestic Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x