Aonang Miti Resort

Güney Tayland, Ao Nang
Aonang Miti Resort Öne Çıkan Resim
Aonang Miti Resort Dış Mekan
Aonang Miti Resort İç Mekan
Aonang Miti Resort Oda Manzaraları
Aonang Miti Resort Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
Aonang Miti Resort
262 Moo 2, Ao Nang Soi 11, Maung Aonang Beach Güney Tayland, Ao Nang

Aonang Miti Resort misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Shell Cemetery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 0,5 mi (0,7 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard with Balcony
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x