Antique The Hotel

Pieria, Olymbiaki Akti
Antique The Hotel Öne Çıkan Resim
Antique The Hotel Dış Mekan
Antique The Hotel Dış Mekan
Antique The Hotel Banyo Tipleri
Antique The Hotel Mutfak
Image More +8 fotoğraf
Antique The Hotel
Athinas 10 Olympiakí Aktí Pieria, Olymbiaki Akti

Antique The Hotel misafirlere Katerini bölgesinde, plaj yakınında ve Olympic Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Agia Fotini Kilisesi ile 2,3 mi (3,6 km) ve Kariba Waterpark ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 21.5 inç plazma televizyon sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x