Antigua Yacht Club Marina

Falmouth Harbour
Antigua Yacht Club Marina Genel
Antigua Yacht Club Marina Öne Çıkan Resim
Antigua Yacht Club Marina Dış Mekan
Antigua Yacht Club Marina Dış Mekan
Antigua Yacht Club Marina Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Antigua Yacht Club Marina
Antigua Yacht Club Marina , Falmouth Harbour

Antigua Yacht Club Marina misafirlere Falmouth Harbour bölgesinde, denize sıfır, Antigua Naval Dockyard and Related Archaeological Sites ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Admiral House ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Galley Körfezi ile 14,3 mi (23 km) ve Hermitage Koyu ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

Restoranda Antigua Yacht Club Marina misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

49 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak, Marina Manzaralı
Room
Standard Stüdyo, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Veranda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x