Antico Casale Mattei - Adult only

Asti Şarap Bölgesi, Corneliano d'Alba
Antico Casale Mattei - Adult only Genel
Antico Casale Mattei - Adult only Öne Çıkan Resim
Antico Casale Mattei - Adult only Dış Mekan
Antico Casale Mattei - Adult only Dış Mekan
Antico Casale Mattei - Adult only Dış Mekan
Image More +114 fotoğraf
Antico Casale Mattei - Adult only
Via Cristoforo Colombo, 10 Asti Şarap Bölgesi, Corneliano d'Alba

Antico Casale Mattei - Adult only konaklamanızda Corneliano d'Alba bölgesinde, Alba Katedrali ile 9 km (5,6 mi) ve Castello di Grinzane ile 17,9 km (11,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu konak otel Cappella del Barolo ile 21,6 km (13,4 mil) ve Serralunga d'Alba Kalesi ile 23,5 km (14,6 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için konak otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, Havuz Manzaralı, Bahçeli
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x