Antica Locanda SanPietro

Asti Şarap Bölgesi, Govone
Antica Locanda SanPietro Genel
Antica Locanda SanPietro Genel
Antica Locanda SanPietro Genel
Antica Locanda SanPietro Genel
Antica Locanda SanPietro Genel
Image More +34 fotoğraf
Antica Locanda SanPietro
Via San Pietro, 75/77 San Pietro Asti Şarap Bölgesi, Govone

Govone bölgesindeki Antica Locanda SanPietro misafirlere Castello di Govone ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Magliano Alfieri Kalesi ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Barbaresco Kulesi ile 15,6 km (9,7 mi) ve Alba Katedrali ile 17 km (10,6 mi) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Teras
Deluxe
Deluxe Süit, Teras
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Accessibile)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x