Antica Fornace

Maremma, Principina Terra
Antica Fornace Genel
Antica Fornace Genel
Antica Fornace Genel
Antica Fornace Genel
Antica Fornace Genel
Image More +15 fotoğraf
Antica Fornace
Via dei Girasoli, 1 Principina Terra Maremma, Principina Terra

Grosseto bölgesindeki Antica Fornace misafirlere kırsal bölgede, Azienda Agricola Celestina Fe' ve Forte di San Rocco ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans Grosseto Katedrali ile 4,4 mi (7 km) ve Colonna Romana ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Rezidansın restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

55 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortları ve sauna mevcuttur. Bu rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x