Antica Dimora Deluxe

Napoli
Antica Dimora Deluxe Öne Çıkan Resim
Antica Dimora Deluxe Dış Mekan
Antica Dimora Deluxe Dış Mekan
Antica Dimora Deluxe Dış Mekan
Antica Dimora Deluxe Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Antica Dimora Deluxe
Via Santa Teresa degli Scalzi 154 , Napoli

Antica Dimora Deluxe konaklamanızda Napoli merkezinde, Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ve Capodimonte Ulusal Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Spaccanapoli ile 2,5 km (1,6 mil) ve Castel Nuovo Kalesi ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Belle Époque stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi (Vesuvio)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Posillipo)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Ischia)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Capri)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi (Sorrento)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı (Procida)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x