Anthidon Estate

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Chalcis
Anthidon Estate Dış Mekan
Anthidon Estate Dış Mekan
Anthidon Estate Dış Mekan
Anthidon Estate Banyo Tipleri
Anthidon Estate Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Anthidon Estate
Provi Road, Mourikiou - Drosias Teselya Ve Merkez Yunanistan, Chalcis

Anthidon Estate misafirlere Chalcis bölgesinde, havaalanı yakınında ve Alykés ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Ágios Minás ile 6,6 mi (10,7 km) ve Valopoúla ile 6,7 mi (10,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Sea Vew, Pool, Private Sauna
Superior
Superior Villa, Sea Vew, Pool, Private Sauna
Family
Family Villa, Sea Vew, Pool, Private Sauna
Standard
Standard Villa
Standard
Standard Villa, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Double, Accessible
Standard
Standard Twin Room for Disability Access
Standard
Standard Double
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x