Antelar Casa Destino

Merida
Antelar Casa Destino Öne Çıkan Resim
Antelar Casa Destino Dış Mekan
Antelar Casa Destino Dış Mekan
Antelar Casa Destino Dış Mekan
Antelar Casa Destino Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Antelar Casa Destino
Calle 66 - 446, Colonia Centro , Merida

Antelar Casa Destino misafirlere Mérida merkezinde, Merida İngilizce Kütüphanesi yakınında ve Parque Santa Lucía ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Paseo de Montejo ile 0,7 mi (1,2 km) ve Mérida Katedrali ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Restaurant Antelar restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x