Antalya

Kuzey Himalaya, Tapovan
Antalya Genel
Antalya Genel
Antalya Öne Çıkan Resim
Antalya Dış Mekan
Antalya Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Antalya
Laxman Jhula Road ,Tapovan Kuzey Himalaya, Tapovan

Rishikesh bölgesindeki Antalya size Lakshman Jhula yakınında ve Laxman Jhula ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ram Jhula ile 1,6 km (1 mil) ve Triveni Ghat ile 4,9 km (3 mil) mesafede.

Las brisas yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 10.3 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LED televizyon bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Executive
Executive Stüdyo Süit
Room
Junior Stüdyo Süit
Room
King Room with Balcony
Room
Presidential Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x