Antadia B&B

Western Sicily, Palermo
Antadia B&B Öne Çıkan Resim
Antadia B&B İç Mekan
Antadia B&B İç Mekan
Antadia B&B İç Mekan
Antadia B&B İç Mekan
Image More +100 fotoğraf
Antadia B&B
Via Gianfilippo Ingrassia, 25 Western Sicily, Palermo

Antadia B&B misafirlere Palermo (Corso dei Mille - Sant'Erasmo) bölgesinde, Mondello Plajı ve Via Lincoln ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Palermo Limanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Via Roma ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. 10 metre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x