Anoop Hotel

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Anoop Hotel Öne Çıkan Resim
Anoop Hotel Dış Mekan
Anoop Hotel Kahvaltı
Anoop Hotel Yerinde Yemek
Anoop Hotel Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Anoop Hotel
1566, Main Bazaar, Paharganj Delhi Merkez, Yeni Delhi

Anoop Hotel misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Gole Pazarı ve Laxminarayan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Chandni Chowk ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Tom Yum ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 5.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 300 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x