Annupuri Villas Bali

Lesser Sunda Islands, Munggu
Annupuri Villas Bali Genel
Annupuri Villas Bali Öne Çıkan Resim
Annupuri Villas Bali Dış Mekan
Annupuri Villas Bali Dış Mekan
Annupuri Villas Bali Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Annupuri Villas Bali
Greenlot Sambandha Lesser Sunda Islands, Munggu

Munggu bölgesindeki Annupuri Villas Bali konaklamanızda Pererenan Plajı ve Seseh Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Seminyak Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) ve Legian Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Annupuri ideal; otelin café içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x