ANKES Hostel

Shanjiao
ANKES Hostel Öne Çıkan Resim
ANKES Hostel Dış Mekan
ANKES Hostel Banyo Tipleri
ANKES Hostel Banyo Tipleri
ANKES Hostel Banyo Tipleri
Image More +44 fotoğraf
ANKES Hostel
No.112, Guangming Rd. , Shanjiao

Hengchun bölgesindeki ANKES Hostel konaklamanızda, Kenting Ulusal Parkı ve Kenting Gece Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 6,4 mi (10,3 km) ve Sichongxi Kaplıcası ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Romantic
Romantic Oda (301)
Family
Family Oda (201 )
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (101)
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda (102)
Room
Standard Dört Kişilik Oda (202)
Room
Comfort Dört Kişilik Oda (302)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x