Anker Brygge

Kuzey Norveç, Vagan
Anker Brygge Genel
Anker Brygge Genel
Anker Brygge Genel
Anker Brygge Genel
Anker Brygge Genel
Image More +87 fotoğraf
Anker Brygge
Lamholmen Kuzey Norveç, Vagan

Anker Brygge konaklamanızda Vagan merkezinde, Lofoten Temagalleri ve Nordnorsk Kunstnersenter ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Lofoten Savaş Anıtı Müzesi ile 0,9 km (0,6 mi) ve Lofoten Krigsminnemuseum ile 0,9 km (0,6 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Restaurant kjokkenet ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 53 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, sauna ve karaoke vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Vagan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 60 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Junior
Junior Süit, Balkon
Exclusive
Exclusive Kulübe
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x