Anh Nguyet Hotel

Güney Vietnam, Ca Mau
Anh Nguyet Hotel Genel
Anh Nguyet Hotel Öne Çıkan Resim
Anh Nguyet Hotel Dış Mekan
Anh Nguyet Hotel İç Mekan
Anh Nguyet Hotel İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Anh Nguyet Hotel
207 Phan Ngoc Hien, Ward 6 Güney Vietnam, Ca Mau

Ca Mau bölgesindeki Anh Nguyet Hotel konaklamanızda, Cao Dai Tapınağı ve Ca Mau Market ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hung Vuong Kültür Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Ca Mau Anıtı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (VIP)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x