Anh Dao Mekong 2 Hotel

Güney Vietnam, Can Tho
Anh Dao Mekong 2 Hotel Genel
Anh Dao Mekong 2 Hotel Öne Çıkan Resim
Anh Dao Mekong 2 Hotel Dış Mekan
Anh Dao Mekong 2 Hotel İç Mekan
Anh Dao Mekong 2 Hotel Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Anh Dao Mekong 2 Hotel
8 , Xuan Thuy Street, KDC Hong Phat An Binh Ward, Ninh Kieu Dist Güney Vietnam, Can Tho

Anh Dao Mekong 2 Hotel misafirlere Can Tho (Ninh Kieu) bölgesinde, Munirensay Pagoda ve Cai Rang Yüzer Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vincom Plaza Xuan Khanh Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Phong Dien Floating Market ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Connecting Rooms
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda, Balkon (VIP )
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x