Angolo Alacati Otel

Çeşme, İzmir
Angolo Alacati Otel Genel
Angolo Alacati Otel Genel
Angolo Alacati Otel Dış Mekan
Angolo Alacati Otel Dış Mekan
Angolo Alacati Otel Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Angolo Alacati Otel
12083. Sk 2 Çeşme, İzmir

Angolo Alaçatı Otel, Alaçatı merkeze yaklaşık 600 metre yakınlıkta yer alıyor. Otelin Çeşme merkeze olan mesafesi 10 kilometre, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na olan uzaklığı ise 45 kilometre civarında. Angolo Alaçatı Otel’de konakladığınız süre boyunca 2 kilometre uzaklıktaki Çark Plajı ve 4 kilometre uzaklıktaki Ilıca Halk Plajı’na rahatlıkla gidebiliyorsunuz.

Angolo Alaçatı Otel genel olarak sakin ve sessiz bir konumda bulunuyor. İşletme, kuş seslerinin arasında dinlenmek ve aynı zamanda Alaçatı’nın hareketli yaşamından uzak kalmak istemeyenler için oldukça ideal bir seçenek. Alışveriş merkezleri, restoranlar ve kafelere kısa bir yürüyüş sayesinde kolayca ulaşabiliyorsunuz. Eğer otele aracınız ile geldiyseniz müesseseye ait otopark hizmetinden yararlanabilirsiniz. Çalışan ve işletmelerin oldukça güler yüzlü hizmetinin yanında Ege’ye özgü zeytinyağı ve ev yapımı reçelleri tadabilirsiniz. Zengin ve lezzetli kahvaltı menüsüne sahip otelde hijyen konusuna oldukça özen gösteriliyor.

Angolo Alaçatı Otel’in misafirlere hizmet veren 6 adet odası bulunuyor. Otelin bahçesinde keyifli vakit geçirebilir, odalardaki balkonda bahçe manzarası eşliğinde ferahlayabilirsiniz. İşletmenin sigara içilmeyen odalarında banyo, sıcak su ve tuvalet bulunuyor. Ayıca ihtiyacınız olabilecek saç kurutma makinesi, klima, aynalı makyaj masası, koltuk, dolap ve televizyon gibi temel ürünler de odalarda yer alıyor. Bunların yanı sıra kablosuz internet, havuz ve havuz barı da otelin verdiği hizmetler arasında. Havuz kenarında bulunan şezlong ve şemsiyeleri de misafirler diledikleri ölçüde kullanabiliyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x