Angels Resort

Pilerne
Angels Resort Genel
Angels Resort Genel
Angels Resort Genel
Angels Resort Genel
Angels Resort Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Angels Resort
Chogm Road , Pilerne

Angels Resort misafirlere Alto de Porvorim bölgesinde, alışveriş bölgesinde, De Goa Alışveriş Merkezi ve Houses of Goa Museum 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Calangute Plajı ile 4,8 mi (7,7 km) ve Baga Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x