Angelica's Home - Apartments

Kıyı Bölgesi, Los Olivos
Angelica's Home - Apartments Öne Çıkan Resim
Angelica's Home - Apartments Dış Mekan
Angelica's Home - Apartments İç Mekan
Angelica's Home - Apartments İç Mekan
Angelica's Home - Apartments İç Mekan
Image More +105 fotoğraf
Angelica's Home - Apartments
Jr. Piscobamba Mz. Z3 Lt..8 Urb. Los Naranjos, Los Olivos Kıyı Bölgesi, Los Olivos

Angelica's Home - Apartments konaklamanızda Lima bölgesinde, MegaPlaza Alışveriş Merkezi ile 5,1 km (3,2 mi) ve Plaza Norte Peru ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu apart daire San Francisco Kilisesi ve Toplantı Merkezi ile 13,2 km (8,2 mi) ve Leyendas Parkı ile 14,8 km (9,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 52 inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili apart dairede ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x